• 06 288 86 842
  • Ma - Vr : 10:00 - 18:00

PUP WEBDESIGN

maak kennis met ons en onze werkzaamheden

PUP WEBDESIGN

Ontstaan als hobby in 1998 en sinds 2001 bedrijfsmatig actief, hebben wij honderden websites ontwikkeld en in onderhoud.

Onze naam PUP (webdesign) staat voor Persoonlijk Uniek en Professioneel. Persoonlijk omdat onze benadering direct en een op een is. Je hebt altijd contact met persoon die je website gemaakt heeft, Uniek omdat de site op maat gemaakt is zoals jij het wil hebben en Professioneel door gebruikmaking van de laatste technieken en mogelijkheden.

Onze klanten

Onze klanten komen over het algemeen bij ons terecht door mond-op-mond reclame: bedrijven, ZZP'ers, verenigingen, stichtingen en particulieren.
Vele klanten van het eerste uur zijn nu nog onze klanten en laten hun website door ons onderhouden en na enkele jaren vervangen.
Wij zijn er dan ook erg trots op dat we een grote groep vaste klanten hebben!

Waarom ze voor ons kiezen?
  • De kosten zijn laag maar het resultaat is hoog en professioneel.
  • Wij gebruiken de allerlaatste technieken en software om een website te ontwerpen.
  • Bij ons is een klant een relatie en geen nummer. Onze benadering is persoonlijk en vriendelijk.

Onze service

Onze service is top met een responstijd van maximaal 48 uur. Bij ons geen dagen/weken wachten als je iets aangepast wilt hebben en daar ook nog een extra factuur voor krijgt. Onze serviceovereenkomst, eerste jaar gratis, is een vast bedrag voor alle onderhoud werkzaamheden.

De start

In een eerste gesprek inventariseren wij wat je wensen zijn: wat is het onderwerp, de kleuren, je doelgroep, de teksten en foto’s. Met deze gegevens maken wij een voorbeeld website. Na aanpassing en goedkeuring van dit basisconcept wordt de definitieve website gebouwd. Jij wordt daar voortdurend bij betrokken en kunt de voortgang dan ook online volgen. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.

Ontwerp

Het ontwerpen van een goede website wordt mede bepaald door de laatste technische ontwikkelingen. Jij wilt natuurlijk dat je nieuwe website op alle platforms goed leesbaar is.

Techniek

Steeds minder mensen gebruiken een desktop voor thuisgebruik maar zijn overgestapt op laptop of tablet en natuurlijk de smartphone om overal verbonden te zijn met internet. Een website moet dus zo ontworpen zijn dat deze zich aanpast aan het apparaat die de site moet weergeven. Dit uitgangspunt noemt men responsive design.
Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.
Met dit principe als uitgangspunt moeten er wel compromissen gesloten worden. De vormgeving van een moderne website zal dan ook vaak op elkaar lijken.

Creativiteit

Hoe onderscheid ik me dan?
Hier komt de creativiteit van de webdesigner naar voren. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, teksten, pakkende titels en foto's, passend bij het onderwerp van de website. Hierbij is jouw input belangrijk. Wat wil ik vertellen? Wat is belangrijk? Welke sfeer wil ik uitdragen? Wat is de eerste indruk van een bezoeker? Bekijk een website altijd vanuit het gezichtspunt van de bezoeker. De eerste indruk moet aansluiten bij het onderwerp van de website, vertrouwd en professioneel zijn!

Service

Service is een van onze sterkste pluspunten.
Omdat wij een kleine onderneming zijn kunnen wij snel en kordaat reageren op je vragen en opmerkingen.
Wij blijven je de eerste twaalf maanden gratis begeleiden, maken kleine aanpassingen en helpen je alles uit de site te halen. Ook kunnen wij je leren hoe je zelf aanpassingen kunt doen zoals het plaatsen van een wisselende programmapagina of een prijsverandering.

Korte responstijd

Bij ons hoef je geen dagen of weken te wachten als je hulp nodig hebt en voor iedere aanpassing extra moet betalen. We helpen je binnen 48 uur en vaak al dezelfde dag.

Serviceovereenkomst

Voor een vast bedrag per jaar kun je een serviceovereenkomst afsluiten. Bij het aflopen van de overeenkomst ontvangt je een e-mail met de mogelijkheid om te verlengen met 12 maanden. Vooraf dus precies weten wat het onderhoud van je website kost en geen verplichtingen tot verlenging. Het eerste jaar is bij een nieuw door ons gemaakte website gratis. De serviceovereenkomst garandeert een veilige snelle website die voldoet aan de laatste eisen van internet en de bekende internetbrowsers.

De serviceovereenkomst omvat:
  • hulp en uitleg bij het zelf aanpassen en toevoegen van artikelen en gebruik componenten/modules
  • het aanpassen van de website inhoud en structuur (6 uren per jaar)
  • het up to date houden van de geïnstalleerde Joomla software, componenten en modules
  • het periodiek maken van een back-up en bij problemen herplaatsen
  • contact met de host provider bij problemen aan de hostingserver
  • contact met de host provider over het up to date houden server software en hardware