Disclaimer

Algemeen

Shiobian (Kamer van Koophandel 17171371), hierna te noemen PUP webdesign, verleent u hierbij toegang tot deze Website. PUP webdesign behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

PUP webdesign spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij PUP webdesign. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van PUP webdesign, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

logo-pup-webdesign-footer.png

PUP webdesign voor professionele websites & webwinkels tegen een betaalbare prijs.

© 2001-2018, PUP webdesign

Promenade 69
5401 GM Uden, Nederland

KvK: 17171371
Btw: NL119476058B01

Zoek